Het verhaal van: 3PK

Paarden hebben een krachtige manier van je te laten zien hoe je in elkaar zit, wat je tegenhoudt je dromen waar te maken en wat je nodig hebt om gelukkig te zijn. Waarden- en oordeelvrij. 3PK zet de kracht van het paard om mensen een spiegel voor te houden in voor persoonlijke ontwikkeling. Dat een paard je kan raken, weten de deelnemers van 3PK dan ook als geen ander. Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan mochten we in opdracht van 3PK en in samenwerking met Feel-the-sense.com de ervaringen van de deelnemers bundelen. Dat werd een boekje vol bijzondere verhalen. Van de eerste ontmoeting met het paard tot wat het teweegbracht. En een van de mooie dingen van het vak is natuurlijk dat je zelf ook even mag ervaren hoe het is om oog in oog te staan met de paarden van 3PK. En dan ontkom je niet aan een moment van kippenvel en een wijze les in zelfkennis om mee naar huis te nemen.