Op zoek naar de essentie van The Lime Tree

Als je werkzaam bent in mediation en ook nog The Lime Tree heet, liggen clichés op de loer.  Maar een organisatie die zo uitgesproken is, neemt daar natuurlijk geen genoegen mee. Het gaat immers niet om wat je doet, maar om wie je bent en waar je voor staat.
Toen de vraag voor een nieuwe huisstijl binnenkwam, gingen we daarom een stapje terug: op zoek naar de essentie van The Lime Tree. Samen met Frenk Design organiseerden we een enerverende creatieve sessie met een klein groepje medewerkers. Dat gaf een geweldig beeld van de kracht van deze organisatie. En nee, dat zijn natuurlijk geen stockphoto-taferelen waar mensen  elkaar de hand schudden of lachend om de vergadertafel zitten. Frenk Design vertaalde vervolgens de creatieve uitspattingen van de medewerkers naar een snoeistrakke huisstijl waar ze jaren mee vooruit kunnen.

Mooi werk al zeggen we het zelf!

 

lime tree 1