Herinneringen ophalen in de Helvoirtse bossen

 Er hangt een geur van dennenbomen en lindebloesem. Waar net een dennenappel neerkwam op het zandpad kijkt een eekhoorn nieuwsgierig neer. Een roodborstje zingt. Zachtjes klinkt kindergelach van bij het zwembad. In de speeltuin bouwt een groepje jongens een dam van duinzand. Ontspannen zit een jong stel voor de caravan aan een glaasje wijn. Op het kampeerveld geniet een familie van de zon die door de bomen schijnt. Er heerst gezelligheid. Rust. Het gevoel van een vrije dag. Vakantie. Welkom op camping Distelloo.

 

Een camping met geschiedenis. Met herinneringen en verhalen. En dan kom je er – lopend over de camping, pratend met de gasten – ineens achter dat je er zelf ook een deel van je jeugd hebt doorgebracht. Het zijn soms ook de kleinere projecten die zorgen voor grote verrassingen. Daarnaast is het ook altijd fijn samenwerken met Ben Nienhuis (BWC Pictures) en Mike Koudijs (Feel the Sence).