Contentstrategie & copywriting

Copywriting is een van de diensten van Ronduit Media

Tekst is een krachtig middel om verhalen te vertellen. Verhalen over mensen en merken. Ronduit Media schrijft al vele jaren allerlei soorten teksten voor ieder denkbaar communicatiemiddel. Krachtige, gelaagde teksten en artikelen die helder zijn en lekker lezen. Altijd met oog voor merk, doel en doelgroep. 

Contentstrategie
Waarom schrijf je en voor wie? Het is altijd de startvraag. Het ligt voor de hand, maar te vaak wordt deze stap overgeslagen. En dat is schieten met hagel. Goede content start met een strategische verkenning: Waar ligt de essentie van het verhaal dat je wilt vertellen, hoe ziet de customer journey eruit en waar liggen kansen om je merkverhaal te versterken en er extra beleving aan toe te voegen? Als je dat echt helder hebt, kom je daarna snel tot een passende contentstrategie en dus sterkere content.

Magazines en artikelen
Ronduit Media heeft veel ervaring met het schrijven voor verschillende media en een voorliefde voor het maken van magazines. Online en offline. Redactiewerk varieert van het ontwikkelen van een compleet nieuwe (of vernieuwde) bladformule tot het schrijven van lekker leesbare artikelen voor verschillende uitgaven. Hierbij is er altijd bijzondere aandacht voor merk en positionering van de uitgever of de geïnterviewde, bijvoorbeeld in het geval van advertorials, bij het bedenken van invalshoeken en selecteren van mensen en verhalen die de gewenste positionering extra kunnen versterken.